Polévka z rajčat s rybou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
12 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek a cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, nakrájenou cibuli s česnekem na něm necháme zesklovatět, pak přidáme sterilovaná rajčata i se 3ťávou a trochu je rozmačkáme. Do hrnce přilijeme zeleninový vývar, polévku ochutíme pepřem a solí a pomalu 15 minut vaříme. Rajčata v hrnci na konci vaření rozmixujeme.
  • 3
    Chléb nakrájíme na kostičky a opražíme zprudka na pánvi bez tuku.
  • 4
    Uzené rybí maso natrháme na malé kousky. Omytou a okapanou pažitku nasekáme najemno.
  • 5
    Polévku rozlijeme do talířů nebo misek, posypeme usmaženými kostičkami chleba a kousky ryby, na střed dáme lžíci zakysané smetany, posypeme nakrájenou pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.