Polévka ze Slovácka

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
32 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Koleno a nožičky očistíme, umyjeme, vložíme do hrnce s vodou, přidáme ještě játra, očištěnou mrkev, petržel, celer, oloupaný, na kolečka nakrájený česnek, nové koření, pepř celý, sůl, posypeme mletou paprikou a necháme doměkka vařit asi 40 minut.
  • 2
    Uvařené maso a zeleninu vybereme z polévky, necháme vychladnout a nakrájíme na menší kostky.
  • 3
    Na pánvi rozehřejeme sádlo a na něm osmahneme dozlatova oloupanou a nakrájenou cibuli, kterou přidáme do polévky. Vložíme nakrájené maso a zeleninu, posypeme majoránkou, dochutíme pepřem a solí, zamícháme a ještě chvilku povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.