Polévka ze zelí a brambor

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
34 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílé zelí nakrouháme, brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Brambory se zelím vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme kmín, přilijeme smetanu s rozmíchanou moukou, ocet a vaříme 15 minut. Mezitím v pánvi na sádle osmahneme na nudličky nakrájenou slaninu a kousky vařeného uzeného masa. Přidáme i s tukem do polévky a dovaříme.
  • 2
    Polévku podáváme horkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.