Polpety v rajské omáčce

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
617 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme s navlhčenou žemlí, vejcem, nasekanou petrželovou natí, utřeným česnekem, citronovou kůrou a špetkou roztlučeného nového koření. Směs necháme v chladničce asi 20 minut odpočinout.
  • 2
    Potom ze směsi vytvarujeme 8 karbanátků. Smažíme je na oleji po obou stranách. Olej slijeme, přidáme rajčatovou šťávu a zvolna dusíme asi 10 minut. Nakonec omáčku dochutíme cukrem a octem.
  • 3
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.