Pórek na smetaně s brambory

60 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
27 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
9 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájený pórek, osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Zalijeme vínem a vývarem, přiklopíme a necháme 15 minut podusit.
  • 2
    Potom přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory a necháme dusit dalších 15 minut. Zalijeme smetanou a krátce povaříme, zakapeme trochou octa a podáváme k ohřáté ostravské klobáse.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.