Pórková polévka s pomerančovou kůrou

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájíme na drobné kousky.
  • 2
    Olej necháme rozehřát a zeleninu na něm pozvolna osmahneme. Smažíme cca 5 minut.
  • 3
    Kroupy uvaříme dle návodu výrobce.
  • 4
    K smažící se zelenině přidáme pomerančovou kůru, lisovaný česnek, chilli a cukr.
  • 5
    Minutu smažíme, poté promícháme rajčata a pomerančovou šťávu.
  • 6
    Kroupy slijeme a společně s cizrnou přimícháme do polévky.
  • 7
    Zalijeme vývarem, přidáme koření a uvedeme k varu.
  • 8
    Polévku vaříme 20 minut.
  • 9
    Osolíme, opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.