Pórkový salát s drůbežím masem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
23 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
13 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pórek a oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Pečené maso nakrájíme na nudličky. Očištěnou mrkev najemno nastrouháme, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky. V misce smícháme žloutky, majonézu, jogurt a hořčici. Osolíme, opepříme a okyselíme podle chuti. Salát rozdělíme na talíře a podáváme s připravenou zálivkou. Můžeme doplnit čerstvým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.