Portugalská treska

70 min.
Portugalsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
848 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
61 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
17 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory a na čtvrtky nakrájené cibule vaříme v osolené vodě asi 20 minut.
  • 2
    Potom přidáme nastrouhané zelí a vaříme dalších 10 minut.
  • 3
    Filé z tresky uvaříme v mírně osolené vodě. Vejce uvařená natvrdo nakrájíme na plátky.
  • 4
    Rybu, zeleninu, plátky vajec a olivy upravíme na mísu a polijeme směsí oleje, octa a soli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.