Pošírovaný halibut se špenátem
50 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaPepř bílý
- 2stroužkyČesnek
- 800gramůHalibut atlantický
- 2kusyCeler řapíkatý
- 1kusPetržel kořen
- 1kusBobkový list
- 4kusyNové koření celé
- 4kusyPepř černý celý
- 1lžičkaSůl
- 100mililitrůVíno bílé
- 1litrVoda pitná
- 400gramůŠpenát listový čerstvý
- 1kusMrkev kořen
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z očištěné zeleniny, vína, 2 plátků citronu, koření a vody připravíme rybí várku. Vložíme do ní očištěné a omyté porce halibuta a pošírujeme asi 4 minuty. Omytý čerstvý špenát podusíme chvíli na oleji a nadrceném česneku, osolíme a opepříme.
- 2Porce ryby upravíme se špenátem na talíře a podáváme s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.