Pošírovaný halibut se špenátem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěné zeleniny, vína, 2 plátků citronu, koření a vody připravíme rybí várku. Vložíme do ní očištěné a omyté porce halibuta a pošírujeme asi 4 minuty. Omytý čerstvý špenát podusíme chvíli na oleji a nadrceném česneku, osolíme a opepříme.
  • 2
    Porce ryby upravíme se špenátem na talíře a podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.