Potato skins Ambiente

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
162 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Větší hladké stejně velké brambory ve slupce důkladně kartáčkem omyjeme a dáme je přibližně na 15 minut (podle velikosti) do trouby rozehřáté na 180 °C.
  • 2
    Upečené brambory po délce rozpůlíme a vydlabeme, aby na slupce zůstala jen tenká vrstva brambor. Vydlabaný vnitřek můžeme použít na šťouchané brambory nebo na bramborovou kaši.
  • 3
    Dále budeme používat jen slupky. Pokapeme je olivovým olejem, posolíme mořskou solí a dáme zapéct na 8 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
  • 4
    Mezitím vyšleháme tvaroh s pomazánkovým máslem a nadrobno nakrájíme pažitku a chilli papričky.
  • 5
    Dokřupava opečené brambory naplníme tvarohovou pomazánkou a posypeme směsí pažitky a chilli papriček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 6. 5. 2017
Potato skins Ambiente
Hned zítra vyzkouším 😁