Pražma s fenyklovým salátem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
34 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka stejně jako jarní cibulku, fenykl očistíme, rozkrájíme na proužky. Celer nakrájíme na plátky, petrželku omyjeme a posekáme nahrubo, pomeranče vymačkáme, česnek oloupeme a krájíme na drobno. Cibuli, fenykl, celer a petržel smícháme dohromady.
  • 2
    90 ml oleje smícháme s česnekem a pomerančovou šťávou, osolíme, opepříme. Filety polijeme zbytkem oleje, osolíme, opepříme a grilujeme 2 minuty z každé strany. Fenyklový salát přelijeme půlkou připraveného dresinku. Grilovanou rybu položíme na zeleninový salát, přelijeme zbytkem dresinku. Osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.