Příloha z listové zeleniny

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
16 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
828 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy kapusty a mangoldu trochu natrháme, ponoříme do vroucí osolené vody na 2 minuty, scedíme a rychle zchladíme, aby neztratily barvu. V pánvi rozehřejeme olivový olej, přisypeme česnek nakrájený na plátky, osmahneme, přidáme natrhané listy rokety, řeřichy, římského salátu, orestujeme, přidáme mangold s kapustou a smažíme velmi zvolna pár minut. Přisypeme posekané bylinky a smažíme ještě minutu. Listy přendáme na talíř, osolíme, opepříme, zakapeme panenským olivovým olejem, citronovou šťávou a podáváme jako přílohu k rybám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.