Provensálská treska

50 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
24 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresku zbavíme kůže a naporcujeme na větší kusy. Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme, zbavíme je jadérek a pokrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno. Papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli a smažíme, dokud cibule nezačne růžovět. Přidáme rajčata, porce ryby, špetku pepře, půlky oliv bez pecek, papriky a sůl. Přiklopíme a podusíme 20 minut.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.