Provensálské lasagne

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1067 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
63 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dle návodu připravíme lasagne.
  • 2
    Osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, česnek a mrkev. Přidáme maso, máslo a zalijeme vínem.
  • 3
    Jakmile je maso orestované, přidáme rajčata, osolíme a ochutíme kořením. 40 minut dusíme. Přimícháme smetanu a jogurt a povaříme.
  • 4
    Zapečeme s lasagněmi, mozzarellou a sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.