Provensálské lilky

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
28 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky omyjeme, oloupeme a příčně nakrájíme na kolečka silná asi 1cm. Osolíme, urovnáme do mísy a necháme 30 minut odležet. Potom je poprášíme moukou a usmažíme v oleji.
  • 2
    V druhé pánvi opečeme oloupaná, na kolečka nakrájená rajčata. Posypeme je nasekaným česnekem a petrželkou.
  • 3
    Obojí zeleninu vyjmeme z oleje a smícháme.
  • 4
    Podáváme k bílému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.