Pstruh lososový na šafránu

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
23 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
16 g
Vápník
320 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané, na tenké plátky nakrájené brambory a fenykl povaříme 15 minut ve vývaru s bobkovým listem, solí a pepřem.
  • 2
    Scedíme a rozložíme do máslem vymazané zapékací formy. Navrch položíme osolené a opepřené filé ze pstruha. Smetanu prohřejeme se šafránem a zalijeme rybu.
  • 3
    Pečeme v předehřáté troubě na 220°C asi 10 minut.
  • 4
    Podáváme se zeleninou vařenou v páře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.