Pstruh na mandlích
50 min.
Ingredience
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaKmín drcený
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceMandle
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
31 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
545 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté pstruhy osolíme, pokapeme citronem, posypeme drceným kmínem a opepříme. Vnitřky ryb posypeme nasekanou petrželkou.
- 2Pstruhy obalíme v hladké mouce a na větší části másla je opečeme.
- 3Na zbylém másle opražíme oloupané, nasekané mandle a opečené pstruhy jimi posypeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.