Pstruh na mandlích a hroznech

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1120 kcal
Bílkoviny
110 g
Tuky
66 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné pstruhy omyjeme a osušíme. Pekáč vymažeme máslem, vložíme do něj plátky citronu a na ně položíme osolené pstruhy. Přelijeme polovinou rozpuštěného másla, vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 25 minut.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme zbylé máslo a orestujeme na něm plátky mandlí. Přisypeme omyté, rozpůlené hroznové víno, přilijeme víno, osolíme, opepříme a vše povaříme 2 minuty.
  • 3
    Po 20 minutách pečení přelijeme pstruhy připravenou mandlovou směsí a dopékáme ještě 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.