Pstruh na másle s mandlemi

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
47 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
812 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané a očištěné pstruhy osolíme uvnitř i zevně a dovnitř dáme lístky šalvěje.
  • 2
    Rozehřejeme na pánvi máslo, pstruhy naskládáme vedle sebe a pečeme. Zahýbeme pánví, aby se nepřipekla kůže.
  • 3
    Jednou pstruhy obrátíme, přisypeme lupínky mandlí a krátce opražíme.
  • 4
    Hotové pstruhy upravíme na předehřátou mísu a podáváme ozdobené petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.