Pstruh nakyselo

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
41 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
543 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy vykucháme, promyjeme, vložíme do velké pánve s rozpáleným máslem, tymiánem, šalvěji, solí a pepřem a osmažíme je. Občas je děrovanou kuchyňskou lopatkou obratíme.
  • 2
    Omyjeme a nasekenou petrželku, v hrnci povaříme několik minut ocet s vínem, bobulemi jalovce, omytými a utěrkou osušenými bobkovými listy a nasekanou petrželkou.
  • 3
    Přemístíme osmažené pstruhy na oválnou servírovací mísu, přelijeme je svařenou směsí z hrnce, mísu přikryjeme a položíme ji na 24 hodin na chladné místo, ale nikoli do ledničky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.