Pstruh plněný celerovou směsí
45 min.
Ingredience
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
957 kcal
Bílkoviny
107 g
Tuky
50 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěný, nahrubo nastrouhaný celer a mírně osmahneme. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, pepř a majoránku.
- 2Vykuchané, omyté pstruhy naplníme připravenou celerovou směsí, sepneme jehlami a potřeme směsí rozpuštěného másla se solí a česnekem.
- 3Pečeme ve středně vyhřáté troubě za občasného podlití vypečenou šťávou.
- 4Podáváme s vařenými bramborami nebo se smaženými hranolky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.