Pstruh plněný celerovou směsí

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
957 kcal
Bílkoviny
107 g
Tuky
50 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěný, nahrubo nastrouhaný celer a mírně osmahneme. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, pepř a majoránku.
  • 2
    Vykuchané, omyté pstruhy naplníme připravenou celerovou směsí, sepneme jehlami a potřeme směsí rozpuštěného másla se solí a česnekem.
  • 3
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě za občasného podlití vypečenou šťávou.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo se smaženými hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.