Pstruh s bylinkami na grilu pro celiaky

22 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
864 mg
Cukr
90 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce rozmícháme extra olivový olej s citrónovou šťávou. Petrželovou nať a rozmarýn omyjeme, drobně pokrájíme. Očištěného a omytého menšího pstruha potřeme z každé strany (i zevnitř) olejem, osolíme, opepříme, okmínujeme, dáme na rozehřátý gril. Během grilování pstruha otáčíme a potíráme olejem. Grilijeme přibližně 15 - 17 minut. Přibližně 5 minut před koncem grilování pstruha posypeme bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.