Pstruh s bylinkami na grilu pro celiaky
22 min.
Ingredience
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 4špetkySůl
- 4špetkyKmín celý
- 4špetkyPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 0,5lžíceRozmarýn čerstvý
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 200gramůPstruh
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
864 mg
Cukr
90 mg
Postup přípravy
- 1V misce rozmícháme extra olivový olej s citrónovou šťávou. Petrželovou nať a rozmarýn omyjeme, drobně pokrájíme. Očištěného a omytého menšího pstruha potřeme z každé strany (i zevnitř) olejem, osolíme, opepříme, okmínujeme, dáme na rozehřátý gril. Během grilování pstruha otáčíme a potíráme olejem. Grilijeme přibližně 15 - 17 minut. Přibližně 5 minut před koncem grilování pstruha posypeme bylinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.