Pstruh s chřestem a žampiony

85 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
685 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
45 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté pstruhy nafiletujeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Filety opečeme na rozpáleném másle a vložíme je do máslem vymazané zapékací mísy.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji smetanou a povaříme 20 minut. Přidáme nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku a šalvěj. Po prochladnutí promícháme se žloutky.
  • 3
    Na opečená filátka nasypeme žampiony nakrájené na plátky, obložíme je chřestem a přelijeme omáčkou. Pokrm zapečeme pod grilem nebo v horké troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.