Pstruh smažený

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
788 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
64 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
401 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a nakonec pokapeme citronovou šťávou. U páteře je nařízneme a obalíme v mouce, vejci a ve strouhance.
  • 2
    Ryby smažíme v rozpáleném oleji asi 10 minut. Vyjmeme je a necháme okapat.
  • 3
    Smažené pstruhy podáváme na horkých talířích na ubrousku. Pokrm posypeme petrželkou a ozdobíme plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.