Pstruh zapečený v anglické slanině

65 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
30 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy omyjeme a osušíme a z obou stran i zevnitř posolíme, potřeme česnekem a citronovou šťávou.
  • 2
    Na bocích ryb uděláme zářezy a dáme do nich nasekanou petrželku. Necháme v lednici uležet.
  • 3
    Na polovině másla podusíme nakrájené žampiony, posolíme a necháme vychladnout.
  • 4
    Pstruhy naplníme žampiony a obtočíme plátky anglické slaniny.
  • 5
    Na máslem vymazaný pekáč dáme pstruhy, posypeme je rozmarýnem a šlavějí a dáme péct na 200 stupňů 35 minut.
  • 6
    Ke konci pečení přidáme nakrájenou cibuli a dopékáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.