Pstruzi dušení v česnekové směsi

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
24 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
684 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, kousek papriky nakrájíme na tenké nudličky. Pažitku posekáme najemno, česnek prolisujeme, vykuchané malé pstruhy osolíme a opepříme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme pstruhy a osmažíme z obou stran. Přisypeme cibuli, papriky a krátce orestujeme. V misce smícháme česnek, pažitku, citronovou šťávu, vývar, rybí omáčku a rozpuštěné máslo, touto směsí pstruhy polijeme. Dusíme 5 minut do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.