Pstruzi na mandlích
30 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 100gramůMandle
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 800gramůPstruh
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
42 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
973 mg
Postup přípravy
- 1Omyté pstruhy marinujeme v citronové šťávě smíchané se solí a pepřem.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo, pstruhy obalímev mouce a po obou stranách je opečeme dozlatova. Rozložíme je na horkou mísu.
- 3Na zbylém másle opražíme mandle nasekané na lupínky a přelijeme jimi pstruhy. Rybu na talíři obložíme plátky citronu a posypeme jemně nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.