Pstruzi se šťávou
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4lžíceOlej rostlinný
- 1kusŠalvěj čerstvá
- 250mililitrůOcet vinný
- 2lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 60gramůMáslo čerstvé
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
32 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
662 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nasekanou cibuli zpěníme na pánvi na oleji, přidáme nasekaný česnek, několik lístků šalvěje a vše zalijeme vinným octem. Zvolna vaříme asi 30 minut.
- 2Očištěné a omyté pstruhy osolíme a opečeme na másle.
- 3Pstruhy upravíme na talíře a polijeme horkou zálivkou. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.