Pulao rýže

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži propláchneme několikrát pod studenou vodou a dáme stranou.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přidáme hřebíček, celý pepř, kardamom a 1 minutu smažíme. Přidáme rýži a smažíme 2 minuty. Přidáme šafrán, vodu, sůl a pod pokličkou vaříme, dokud se voda nevstřebá.
  • 3
    Pulao rýži přendáme do servírovací mísy a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.