Pyrenejská zapečená polévka
55 min.
Ingredience
- 4lžíceSýr Eidam cihla 40%
- 1,2litryVývar z hovězích kostí
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyBrambory
- 1kusCuketa
- 2kusyRajčata
- 1špetkaEstragon
- 150gramůFazole červené sterilované
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
12 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou mrkev a oloupané brambory nakrájíme na kostky a cuketu na nudličky. Oloupaná rajčata bez jadérek nasekáme spolu s česnekem na jemnou kaši. Vše vložíme do hrnce, zalijeme vývarem a vaříme na mírném ohni doměkka.
- 2Potom přidáme fazole, sůl, pepř a estragon a necháme přejít varem.
- 3Polévku rozdělíme do misek, zasypeme nastrouhaným sýrem a v troubě zapečeme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.