Quiche s cuketou

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizzu připravíme k použití dle návodu na obalu. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Rajčata polijeme vroucí vodou, zchladíme a oloupeme. Následně nakrájíme na tenké plátky. Cuketu taktéž nakrájíme na plátky.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej a opečeme plátky cukety. Následně přidáme a trochu podusíme cibuli a česnek.
  • 3
    Nasekáme petržel a smícháme s nastrouhaným ementálem a smetanou. Krém pak osolíme, opepříme a přidáme špetku mleté papriky.
  • 4
    Těsto vložíme do formy na quiche, vytvarujeme a rovnoměrně posypeme cibulovo-česnekovou směsí, plátky rajčete a cukety a nakonec zalijeme smetanovým krémem.
  • 5
    Vložíme do trouby na 200 stupňů cca na 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.