Raci s rajčaty

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
15 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Raky povaříme v osolené vodě asi 10 minut, vyjmeme je, očistíme a znovu vložíme do osolené vody s octem, 1 cibulí a pepřem. Vaříme ještě 20 minut. Potom necháme raky ve vývaru zchladnout.
  • 2
    Na másle osmahneme druhou cibuli, přidáme oloupaná, na plátky nakrájená rajčata a podusíme. Nakonec vložíme nakrájené račí maso a utřený česnek, podlijeme brandy a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.