Ragú
75 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso přední
- 10mililitrůOcet kvasný lihový
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPepř cayenský
- 1špetkaSkořice mletá
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 20kusůCibule perlová
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
125 mg
Cukr
36 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a na drobné kostky pokrájené maso osmahneme na rozpuštěném másle.
- 2Přidáme celé oloupané cibulky, sůl, pepř, cayenský pepř, skořici, papriku, ocet a pokrájený česnek.
- 3Vše zalijeme půl litrem vody a na mírném plameni dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.