Ragú s chřestem a krevetami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
12 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulku a česnek omyjeme a očistíme. Chřest také omyjeme a očistíme. Lusky hrášku omyjeme, očistíme a nakrájíme na proužky. Krevety omyjeme a očistíme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olivový olej a česnek a krevety na něm asi 3 minuty opékáme. Krevety vyndáme a odložíme stranou. Poté přidáme chřest, sladké lusky a cibulku a restujeme ještě dalších 5 minut. Přilijeme víno, 100 ml smetany a přidáme zpět krevety. Osolíme a opepříme a na mírném ohni necháme ještě 5 minut povařit.
  • 3
    Kerblík opláchneme a ze zbylé smetany, citronové šťávy, kerblíku a špetky soli uděláme ragú.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.