Ragú s květákem
40 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová plec
- 2kusyMrkev kořen
- 3stroužkyČesnek
- 2lžícePórek
- 150gramůKapusta růžičková
- 150gramůSádlo škvařené
- 100gramůKvěták
- 2lžičkyKari koření
- 1kusPaprika zelená
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1litrVývar z hovězích kostí
- 1kusCibule
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
47 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozehřejeme sádlo, na kterém osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostky nakrájené maso, posypeme sladkou paprikou, zamícháme, zalijeme vývarem, přiklopíme poklicí a dusíme přibližně 20 minut.
- 2Do vařící se směsi dáme na kolečka nakrájenou mrkev, papriku, rozebraný květák, kapustu, na kolečka česnek, kari koření, pórek nakrájený na kolečka, osolíme, opepříme a chvilku dovaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.