Ragú s květákem

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
47 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozehřejeme sádlo, na kterém osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostky nakrájené maso, posypeme sladkou paprikou, zamícháme, zalijeme vývarem, přiklopíme poklicí a dusíme přibližně 20 minut.
  • 2
    Do vařící se směsi dáme na kolečka nakrájenou mrkev, papriku, rozebraný květák, kapustu, na kolečka česnek, kari koření, pórek nakrájený na kolečka, osolíme, opepříme a chvilku dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.