Ragú z kuřecích jater
35 min.
Ingredience
- 500gramůJátra kuřecí
- 3lžíceOlej rostlinný
- 100mililitrůVíno červené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 70gramůHlíva ústřičná
- 2stroužkyČesnek
- 0,5kusBrokolice
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5šálekKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
180 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná a omytá játra osmažíme na pánvi na oleji spolu s plátky oloupaného česneku.
- 2Přidáme nakrájenou hlívu ústřičnou a kečup, osolíme, opepříme a podlijeme červeným vínem. Vše chvíli podusíme.
- 3Nakonec do ragú vmícháme předem uvařené růžičky brokolice.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.