Ragú ze slávek

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
32 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci ohřejeme olej, zesklovatíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, slávky, vše zalijeme vínem. Přikryté podusíme asi 8 minut při vyšší teplotě, pak vyjmeme maso z lastur, zavřené slávky vyhodíme. Maso dáme stranou. Vývar procedíme do menšího hrnce, vmícháme smetanu a kari, 3 minuty provaříme. Okořeníme solí, pepřem, citronovou šťávou. Očištěný řapíkatý celer nakrájíme na tenké plátky a vmícháme do omáčky. Přidáme očištěnou a nahrubo nastrouhanou mrkev, všechno při vysoké teplotě prudce 5 minut povaříme. Přidáme slávky a prohřejeme, dochutíme citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.