Rajčata plněná krevetami

35 min.
Řecko
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
29 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve uvaříme krevety. Do hrnce vlijeme vodu s octem, až se začne vařit, vhodíme krevety a vaříme přibližně 15 minut. Omyjeme a osušíme rajčata a opatrně ostrým nožem odkrojíme vršky. Lžičkou na grep vydlabeme semeníky a vložíme je do mísy, přidáme majonézu. Krevety pokrájíme na kousky, přidáme do mísy k rajčatům a majonéze, osolíme, opepříme, důkladně promícháme. Můžeme dát vychladit do ledničky. Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vychladlou směsí plníme vrchovatě rajčata, vršek ozdobíme plátkem vejce a posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.