Rajčata plněná lilkovým kaviárem
80 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 150 °C. Pečicí plech vyložíme alobalem a vymažeme olejem. Lilky očistíme, omyjeme a podélně rozpůlíme.
- 2Řeznou plochou dospodu je poskládáme na plech a pečeme asi 1 hodinu. Vyjmeme a pečenou dužninu vydlabeme lžící.
- 3Rajčata omyjeme, vršek odkrojíme jako víčko dužninu vydlabeme. Rajčatovou dužninu rozmixujeme s lilkovou dužninou a bazalkou. Přimícháme prolisovaný česnek, olej a citronovou šťávu. Osolíme a opepříme. Směsí naplníme rajčata, přiložíme víčko a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.