Rajčata plněná lilkovým kaviárem

80 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 150 °C. Pečicí plech vyložíme alobalem a vymažeme olejem. Lilky očistíme, omyjeme a podélně rozpůlíme.
  • 2
    Řeznou plochou dospodu je poskládáme na plech a pečeme asi 1 hodinu. Vyjmeme a pečenou dužninu vydlabeme lžící.
  • 3
    Rajčata omyjeme, vršek odkrojíme jako víčko dužninu vydlabeme. Rajčatovou dužninu rozmixujeme s lilkovou dužninou a bazalkou. Přimícháme prolisovaný česnek, olej a citronovou šťávu. Osolíme a opepříme. Směsí naplníme rajčata, přiložíme víčko a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.