Rajčata s lilkem
30 min.
Ingredience
- 750gramůRajčata
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 750gramůLilek
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
25 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
9 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Oloupané lilky nakrájíme na plátky, osolíme a poprášíme moukou. Upečeme je na pánvi s rozpáleným máslem.
- 2Rajčata spaříme, zchladíme a oloupeme. Nakrájíme je na kolečka, osolíme a posypeme nasekaným česnekem. Opečeme je na jiné pánvi na másle.
- 3Hotová rajčata na talíří obložíme plátky lilků a vše posypeme nasekanou petrželkou.
- 4Podáváme s toastovým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.