Rajčata s lilkem

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
25 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
9 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané lilky nakrájíme na plátky, osolíme a poprášíme moukou. Upečeme je na pánvi s rozpáleným máslem.
  • 2
    Rajčata spaříme, zchladíme a oloupeme. Nakrájíme je na kolečka, osolíme a posypeme nasekaným česnekem. Opečeme je na jiné pánvi na másle.
  • 3
    Hotová rajčata na talíří obložíme plátky lilků a vše posypeme nasekanou petrželkou.
  • 4
    Podáváme s toastovým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.