Rajčata s olivami a ovčím sýrem

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
57 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
8 g
Cukr
62 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, osušíme a stopky odřízneme. Ovčí sýr nakrájíme na kostičky, oloupaný česnek nakrájíme na plátky.
  • 2
    Rajčata, sýr, olivy, česnek a lístky tymiánu promícháme a dáme do čisté skleněné nebo keramické nádoby.
  • 3
    Rozšleháme olivový olej, sůl a pepř a nalijeme na ochucená rajčata v nádobě. Rajčata nálevem zcela zakryjeme. Necháme na chladném místě rozležet nejméně 2 dny.
  • 4
    Před podávání rajčata okořeníme pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.