Rajčata s rýží

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a propláchneme studenou vodou. V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli s česnekem. Přidáme očištěný, na kolečka nakrájený pórek a za stálého míchání osmahneme. Vmícháme rajčatový protlak, omytá, nadrobno nakrájená rajčata a přilijeme vývar. Nakonec vmícháme uvařenou rýži, mletou papriku a podle chuti osolíme. Zvolna povaříme 10 minut a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.