Rajčata smažená a zapečená

30 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata rozpůlíme, vydlabeme zrníčka, šalotku nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme, česnek prolisujeme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přiložíme půlky rajčat a chvilku smažíme, přitom rajčata obracíme. Osolíme, opeříme, posypeme šalotkou, stáhneme z plotny, zasypeme strouhankou, česnekem, petrželkou a vložíme na 7 minut do trouby.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k pečeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.