Rajčatová omáčka nezahuštěná

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
118 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli spolu se zeleninou si očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a zeleninu nastrouháme na jemném struhadle.
  • 2
    Všechnu zeleninu budeme dusit na oleji.
  • 3
    Jakmile je zelenina dušená, přidáme omytá a nakrájená rajčata, rozsekaný česnek, petrželovou nať nakrájenou nadrobno. Vše osolíme, opepříme a necháme dusit tak dlouho, až je vše dostatečně měkké a omáčka zahoustlá.
  • 4
    Omáčku podáváme s rýží nebo s těstovinami a posypeme parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.