Rajčatová polévka s bramborami a rýží

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme spařená, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a krátce osmahneme. Zalijeme vodou a přivedeme k varu. Do hrnce přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, osolíme a vaříme doměkka. Měkké brambory rozšťoucháme a přisypeme propláchnutou rýži. Polévku dochutíme kořením a vaříme tak dlouho, až bude rýže měkká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.