Rajčatová polévka se sýrem feta

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky zbavíme jádřinců a pokrájíme nahrubo. Okurku oloupeme, podélně rozkrojíme, vydlabeme semínka a dužinu nakrájíme také nahrubo. Sýr feta nakrájíme na kostičky. Do mixéru nalijeme rajčatovou šťávu, přidáme česnek, rajčatovou pastu, papriky, okurku, sůl, pepř, zakápneme panenským olejem a rozmixujeme dohladka.
  • 2
    Polévku nalijeme do polévkových misek, posypeme sýrem feta a před podáváním vychladíme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.