Rajčatová tapas
25 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 5gramůSůl
- 100gramůTěstoviny konzumní
- 60mililitrůOlej olivový extra panenský
- 1kusChilli paprička sušená
- 1lžíceBalsamico ocet
- 50gramůRoketa
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Malý druh těstovin uvaříme podle návodu, aby byly al dente. Slijeme vodu, přidáme roketu a 2 lžíce oleje. Vše pečlivě promícháme.
- 2Rajčatům ukrojíme vršky a vydlabeme je. Vnitřek osolíme a necháme na ubrousku asi 1 hodinu vysychat.
- 3Zbylý olej rozehřejeme na pánvi. Česnek a drcenou chilli papričku smažíme asi 2 minuty. Přidáme těstoviny s roketou, přilijeme balzamikový ocet a řádně promícháme.
- 4Rajčata plníme těstovinovou směsí a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.