Rajská omáčka s kapary k lososovi

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
759 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
52 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
9 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata krátce ponoříme do vroucí vody, odstraníme stopky, oloupeme, vymačkáme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V horkém másle lehce osmažíme česnek a cibuli, přidáme rajčata, bobkový list, citronovou kůru, tymián a rajský protlak a svaříme na krémovou omáčku. Ochutíme solí, cukrem, pepřem a kapary.
  • 3
    Rybu omyjeme a osušíme. Do masa vetřeme sůl a pepř v horkém oleji opékáme po obou stranách 4-5 minut dozlatova. Do výpeku dáme citronovou šťávu a petrželku a nalijeme na rybu. Servírujeme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.