Rajská polévka z čerstvých rajčat

90 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kuřecích odřezků, skeletů apod. připravíme kuřecí vývar.
  • 2
    Ve velkém hrnci na oleji na mírném plameni dusíme asi čtyřicet pět minut na čtvrtky pokrájenou cibuli, rajčata a na plátky nakrájený česnek a hrubě nasekaný jeden řapík celeru. Zeleninu občas promícháme.
  • 3
    Hotovou směs rozmixujeme a propasírujeme do dalšího hrnce. Směs smícháme s vývarem, když se začne vařit, přidáme těstoviny a vaříme dalších asi deset minut. Polévku osolíme a opepříme. Na talíři zdobíme posekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.