Řapíkatý celer s kachním masem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řapíkatý celer omyjeme, otřepeme, nakrájíme na hranolky, kachní maso na nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme maso a osmažíme dozlatova. Maso vyjmeme, do výpeku nasypeme cibuli, česnek a orestujeme. Přidáme celer, promícháme, podlijeme trochou vody, sojovou omáčkou, přidáme cukr, podle chuti sůl, pepř a dusíme asi 8 až 10 minut. Přimícháme maso, prohřejeme a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.