Řapíkatý celer s kachním masem
35 min.
Ingredience
- 600gramůCeler řapíkatý
- 200gramůKachní prsa
- 200gramůCibule
- 2stroužkyČesnek
- 30mililitrůOmáčka sójová
- 5gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 150mililitrůVoda pitná
- 30gramůOlej sezamový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Řapíkatý celer omyjeme, otřepeme, nakrájíme na hranolky, kachní maso na nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme maso a osmažíme dozlatova. Maso vyjmeme, do výpeku nasypeme cibuli, česnek a orestujeme. Přidáme celer, promícháme, podlijeme trochou vody, sojovou omáčkou, přidáme cukr, podle chuti sůl, pepř a dusíme asi 8 až 10 minut. Přimícháme maso, prohřejeme a odstavíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.